دیدار معین زراعت و مالداری با کارمندان ریاست زراعت بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۵ - ۱۳:۲
دیدار معین زراعت و مالداری با کارمندان ریاست زراعت بدخشان

۲۵ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که به هدف بررسی وضعیت کلی زراعت و مالداری و حل مشکلات دهقانان و مالدارن به ولایت بدخشان سفر کرده با رییس و کارمندان زراعت بدخشان دیدار کرد.
این دیدار با حضور داشت قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، کارمندان ریاست زراعت و شماری از دهقان های پیشقدم، ازفارم های تحقیقات زراعتی و منابع طبیعی درمرکز (فیض آباد) و ولسوالی بهارک این ولایت حضور داشتن.  
 قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت ولایت بدخشان از سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بدخشان را جهت حل مشکلات دهقانان و مالدارن این ولایت استقبال کرده گزارش مختصر دستاوردها را بیان کرده و  پیشنهادات طرح ودیزاین پروژه‌های بنیادی دربخش اکمال و تجهیز فارم‌های تحقیقات زراعتی و منابع طبیعی، تطبیق پروژه های آبیاری، ایجاد سردخانه‌های معیاری و ایجاد مراکز پروسس لبنیات و میوه جات را که می‌توانند تقش اساسی درتولید، زنجیره ارزش محصولات زراعتی، اشتغال زایی، مصونیت غذایی و زراعت پایدار دراین ولایت دارند به معین زراعت و مالداری پیشکش نمودند.
 در همین حال معین زراعت و مالداری پس از استماع پیشنهادات و مشکلات دهقانا و مالدارن به مسولین مربوطه هدایت دادند تا  مشکلات موجود فراراه مجادله علیه آفات نباتی در ولایت بدخشان را جدی درنظر گرفته و ادویه لازم را دراختیار کارمندان بخش حفاظه نباتات قرار دهند تا آنها بتوانند درحالت‌های اضطرار به موقع عمل نموده و سطح خساره ازناحیه آفات وامراض را کاهش دهند.
در جریان این دیدار مفتی ذاکرالله رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، انجینیر عبدالغفور غفاری رییس صندوق وجهی انکشاف زراعت ADF، مولوی صدیق الله رییس تصدیق تخم‌های بذری، مولوی گل حضرت مشاور معین زراعت و مالداری، مولوی امان الله حسن رییس زراعت کندز و قاری قطب الدین دهنوی رییس زراعت بدخشان  حضور داشتند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها