معین زراعت و مالداری از شرکت‌های پروسس شالی در کندز بازدید کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۵ - ۹:۳۴
معین زراعت و مالداری از شرکت‌های پروسس شالی در کندز بازدید کرد

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت از شرکت‌های پروسس شالی‌ رغون انصاف و شعیب فیصل در ولایت کندز بازدید کرده و اطمینان همکاری را برای‌شان سپرد.
معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در جریان بازدید از شرکت‌های متذکره مشکلات، پیشنهادات و نظریات سرمایه گذارن را شنیده و برای شان اطمینان داد که رهبری وزارت زراعت مصمم بر فراهم نمون سهولت برای سرمایه گذارن داخلی و خارجی می‌باشد و از هرنوع سرمایه گذاری در سکتور‌های زراعت و مالداری و سایر سکتور‌ها استقبال و پشتیبانی می‌کند.
شرکت‌های  پروسس شالی شعیب فیصل و رغون انصاف از معیاری ترین شرکت‌های پروسس شالی در سطح افغانستان می‌باشد.
معین زراعت مالداری در کنار بازدید از شرکت‌های تولید و پروسس شالی از یک  فابریکه تولید و پروسس لبنیات که در بخش‌های مواد لبنی ماست‌، دوغ، چکه، مسکه و تولید آب معدنی در سطح ولایت کندز تحت نظارت ریاست زراعت کندز فعالیت دارد  نیز بازدید نمود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها