بازدید معین زراعت و مالداری از مرکز قرنطین استیشن و مسلخ ولایت کندز 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۴ - ۱۴:۲
بازدید معین زراعت و مالداری از مرکز قرنطین استیشن و مسلخ ولایت کندز 

۲۴ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و هیئت همراه شان در جریان سفر به ولایت کندز از مرکز قرنطین استیشن وزارت زراعت در شیرخان بندر و مسلخ معیاری ساخته شده توسط وزارت زراعت در آن ولایت بازدید کردند.
معین زراعت و مالداری در جریان بازدید از مرکز قرنطین استیشن ریاست حفاظه نباتات وزارت زراعت گزارش فعالیت، پیشنهادات و مشکلات مسوولان مرکزه متذکره را استماع نموده و هدایات لازم جهت رفع مشکلات شان به مسوولان مربوطه سپرد.
این مرکز قرنطین به هدف جلوگیری از ورود و خروج مواد ملوث به داخل و خارج از کشور فعالیت می نماید که روزانه طور اوسط 50 محموله مواد زراعتى از نظر فزيکى در این مرکز چک گردیده و سرتفکيت اعتبار بخشی براى شان داده مي‌شود.
در همین حال مولوی صدر اعظم عثمانی از ساخته شده در ولایت کندز نیز بازدید کرد مسلخ متذکره در ساحه ۲۵ جریب زمین اعمار گردیده است که کار ساختمانی آن تقریبا تکمیل گردیده صرف بخش ماشینری آن تا فعلا نصب و فعال نگردیده این مسلخ ظرفیت ذبح  ۵۰۰ راس گوسفند و ۱۰۰ راس گاو  را در یک شیفت کاری دارد.
همچنان معین زراعت و مالداری و هیئت همراه شان به ادامه بازدید از تاسیسات زراعتی از فارم تحقیقات زراعتی مرکز کندز و جریان  تجارب و تحقیق ورایتی‌های مختلف و تولید تخم‌های مادری‌، هستوی و انجام فعالیت‌های تحقیقاتی دیدن نموده و از شعبات و بخش مختلف لابراتوار آمریت مالداری و صحت حیوانی  ولایت کندز نیز بازدید کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

یک چک‌دم معیاری به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی در کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور تقویت ذخایر آب، کاهش پیامدهای خشک‌سالی و رشد زراعت و مالداری، وزارت زراعت به تطبیق پروژه‌های جدید حفاظت و مدیریت آب ادامه داده است.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کار ایجاد جنگل بیره در ۱۸ هکتار زمین به ارزش نزدیک به ۱۱ میلیون افغانی در لغمان

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان با حمایت مالی پروژه آبادی برنامه توسعه‌ای سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی شرکت زراعتی رحمانزی، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

بهبود و تسلیم‌دهی دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بهبود سیستم آبیاری و افزایش ظرفیت تولیدات زراعتی، دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد با حضور نماینده ریاست زراعت عبدالبشیر بشارت و انجینران مؤسسه همکار، تکمیل و. . .

بازگشت به خبرها