کار کرد های پروژه حمایت اضطراری در سکتور زراعت ولایت غزنی 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۰ - ۹:۱۲
کار کرد های پروژه حمایت اضطراری در سکتور زراعت ولایت غزنی 

مسوولان موسسه بنیاد صلح و پروژه‌ حمایت‌های اضطراری گزارش کارکردهای خویش را با ریاست زراعت ولایت غزنی شریک ساختند.
جلسه ای که در آن مولوی عبدالمنان اکرام رئیس زراعت نیز حضور داشتند مسوولان همکار بنیادصلح(ROP)  و موسسه کمک‌های انکشافی (ORD) گزارش کاری دو ماه خویش را شریک ساختند.
 در این گزارش  احداث ۳۰۰ جریب باغ در شهر غزنی، ده یک، قرباغ، مقر، اندر، ساخت سیستم آبیاری قطره‌ای در۶ منطقه و توزیع تخم سبزیجات و وسایل زراعتی برای ۲۰۰ خانواده شامل فعالیت های شان می باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها