سفر معین زراعت و مالداری به ولایت بلخ 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۹ - ۸:۵۵
سفر معین زراعت و مالداری به ولایت بلخ 

مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت، آبیاری و مالداری  وزارت زراعت و هیئت همراه شان جهت بررسی وضعیت کلی زراعت و حل مشکلات دهقانان و مالداران به ولایت بلخ سفر کردند.
معین زراعت و مالداری و هیئت همراه شان در جریان سفر به ولایت بلخ با  ضیا آریا مسوول زون شمال شرق سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در ولایت بلخ دیدار کردند.
در این دیدار مسوول زون شمال شرق سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در مورد فعالیت‌های سازمان متذکره در سکتور زراعت و مالداری  به معین زراعت و مالداری معلومات داده و از تلاش‌های شان به منظور تطبیق واکسین بیماری جلدی حیوانات، کمپاین جلوگیری از آفات ملخ و توزیع تخم های اصلاح شده برای دهقانان سخن زد.
معین زراعت و مالداری از دفتر سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد که در زون شمال موقعیت دارد اظهار خرسندی کرده و خواهان ادامه همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در شمال شد.
در جریان این سفر معین زراعت و مالداری را  مولوی صدیق الله رحمانی رییس تصدیق دهی تخم بذری، مفتی ذاکرالله رئیس  عمومی مالداری و صحت حیوانی،  انجنیرعبالغفور غفاری رییس صندوق وجهی انکشاف زراعت یا ADF ، مولوی شمس الدین خالد رئیس زراعت  بلخ و  مولوی گل حضرت مشاور معین زراعت و مالدرای همراهی می‌کردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها