سفر معین زراعت و مالداری به ولایت بلخ 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۹ - ۸:۵۵
سفر معین زراعت و مالداری به ولایت بلخ 

مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت، آبیاری و مالداری  وزارت زراعت و هیئت همراه شان جهت بررسی وضعیت کلی زراعت و حل مشکلات دهقانان و مالداران به ولایت بلخ سفر کردند.
معین زراعت و مالداری و هیئت همراه شان در جریان سفر به ولایت بلخ با  ضیا آریا مسوول زون شمال شرق سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در ولایت بلخ دیدار کردند.
در این دیدار مسوول زون شمال شرق سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در مورد فعالیت‌های سازمان متذکره در سکتور زراعت و مالداری  به معین زراعت و مالداری معلومات داده و از تلاش‌های شان به منظور تطبیق واکسین بیماری جلدی حیوانات، کمپاین جلوگیری از آفات ملخ و توزیع تخم های اصلاح شده برای دهقانان سخن زد.
معین زراعت و مالداری از دفتر سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد که در زون شمال موقعیت دارد اظهار خرسندی کرده و خواهان ادامه همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در شمال شد.
در جریان این سفر معین زراعت و مالداری را  مولوی صدیق الله رحمانی رییس تصدیق دهی تخم بذری، مفتی ذاکرالله رئیس  عمومی مالداری و صحت حیوانی،  انجنیرعبالغفور غفاری رییس صندوق وجهی انکشاف زراعت یا ADF ، مولوی شمس الدین خالد رئیس زراعت  بلخ و  مولوی گل حضرت مشاور معین زراعت و مالدرای همراهی می‌کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها