علاقمندی شرکت رحیم گردیزی بر سرمایه‌گذارای در سکتور مالداری 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۶ - ۹:۴۴
علاقمندی شرکت رحیم گردیزی بر سرمایه‌گذارای در سکتور مالداری 

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان شرکت تجارتی رحیم گردیزی دیدار کرد؛ مسوولان شرکت متذکره علاقمندی خویش را مبنی بر سرمایه‌گذاری در سکتور مالداری ابراز داشتند.
در جریان این دیدار مسئولان شرکت رحیم گردیزی طرح مشخص خویش را مبنی بر سرمایه‌گذاری در سکتور مالداری خصوصا مرغداری و پرورش گاو با وسایل و تجهیزات پیشرفته ابراز داشته و خواستار همکاری وزارت زراعت جهت تطبیق طرح‌شان شدند.
شرکت رحیم گردیزی یک شرکت ملی می باشد که می‌خواهد با پرورش مرغ‌های مادری مطابق به معیارهای جهانی در افغانستان سرمایه‌گذارای کند.
در همین حال مولوی عطاءالله الله عمری وزیر زراعت در جریان این دیدار طرح مشخص شرکت رحیم گردیزی را ملاحظه کرده و برایشان اطمینان داد که وزارت زراعت مطابق به امکانات در دست داشته  آماده فراهم نمودن هرنوع سهولت برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌باشد.
شرکت رحیم گردیزی پیش از این در بخش تولید و فروش آهن آلات سرمایه‌گذارای کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها