توزیع پول نقد برای  یک هزار مالدار در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۲/۹ - ۱۴:۱۴
توزیع پول نقد برای  یک هزار مالدار در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

 ۹ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسه اکشن اید برای  ۱۰۰۰ تن از مالداران ولسوالی کشنده پول نقد توزیع کرد.
 برای هر یک از این مالدارن مبلغ ۶۹۴۰ افغانی به منظور تهیه علوفه حیوانی  توزیع شده‌است. قابل ذکر است که برای هریک این مالداران قبلآ نیز ۴ بوری علوفه حیوانی توزیع گردیده‌ بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت با معاون والی ولایت نیمروز

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی قدرت‌الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی، با مولوی تورجان احمدی معاون والی ولایت نیمروز دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۹
Background image

توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال چارمغز در ولسوالی نجراب

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور احیا و گسترش جنگلات چارمغز، آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با هیأت ولایتی به ولسوالی نجراب سفر نموده و ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی، شامل غلام یحیی چاوش رییس کمپنی گروپ کابل مسکو، لیونت گوریاچوک معاون شرکت افغان پروم میتال و الیکسی. . .

بازگشت به خبرها