دواپاشی بیش از ۱۳ هزار درخت بادام در ولایت کاپیسا

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۵ - ۱۰:۳۰
دواپاشی بیش از ۱۳ هزار درخت بادام در ولایت کاپیسا

۵ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا ۱۳ هزار  اصله نهال بادام را در دامنه کوه ریگروان واقع مرکز ولایت کاپیسا جهت جلوگیری از آفات و امراض نباتی ادویه پاشی نمود.
این باغ های  بادام چند سال پیش توسط ریاست زراعت کاپیسا احداث گردیده بود که درختان آن سر حاصل آمده و از سوی کارمندان ریاست زراعت حفاظت و مراقبت می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها