یک هزار ۴۰۰ تن از باشنده‌‌گان بادغیس شامل پروسه کار در مقابل غذا می‌شوند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۹ - ۱۱:۸
یک هزار ۴۰۰ تن از باشنده‌‌گان بادغیس شامل پروسه کار در مقابل غذا می‌شوند

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در همکاری موسسه CHA در نظر دارد در پروژه پاک‌کاری جوی‌ها و سربند‌های آب بیش از ۱۴۰۰ تن از باشنده‌گان این ولایت را مصروف کار نماید.
برای هر یک از این افراد ۸۵۵۰ افغانی پول پرداخت می‌شود و باشنده‌گان قلعه نو، ولسوالی بالا مرغاب، قادس، مقر، جوند، غورماچ و آبکمری شامل این پروژه می‌شوند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها