حاصلات توت زمینی به ۳۳۷ متریک تن رسیده است 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۹:۳۵
حاصلات توت زمینی به ۳۳۷ متریک تن رسیده است 

براساس آمار ریاست احصاییه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال ۱۴۰۱،  بیش از ۳۳۷ متریک تُن توت زمینی در سراسر کشور برداشته شده است.
بلخ با تولید ۱۲۵ تن و ساحه کشت ۲۵ هکتار زمین بیشترین تولید را داشته است، برعلاوه کابل، هرات، تخار، دایکندی، خوست و نمیروز توت زمینی کشت میشود.
سال گذشته ۱۱۸ هکتار زمین تحت کشت توت زمینی بوده که حاصلات آن به ۳۳۷ متریک تن بوده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا ساحه کشت توت زمینی را بیشتر و ترویج بیشتر دهد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۸:۵۰
Background image

توزیع ماشین‌های دروی گندم در ولسوالی چمتال بلخ

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که در چارچوب برنامه‌های حمایوی سکتور زراعت، تعدادی ماشین‌های دروی گندم برای دهقانان ولسوالی چمتال توزیع شد.
این ماشین. . .

بازگشت به خبرها