بیش از ۶۰ جریب باغ در ولسوالی علی آباد کندز احداث می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۰ - ۱۰:۲
بیش از ۶۰ جریب باغ در ولسوالی علی آباد کندز احداث می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز می‌گویند، بیش از 60 جریب زمین به ارزش صد هزار دالر امریکایی در ولسوالی علی آباد ولایت کندز توسط یک تجار ملی باغ احداث می‌گردد.
حاجی خان محمد سرمایه گذار احداث این باغ گفته است، تلاش دارد بیشتر از صد هزار دالر امریکایی بخاطر تولید انواع میوه‌جات در سطح زون سرمای‌گذاری نماید که با تکمیل این کار برای ده‌ها تَن زمینه کار مساعد گردیده و تاثیر مستقیم در مارکیت نیز دارد.
مولوی امان الله حسن رییس زراعت ولایت کندز با هیات اعزامی در ولسوالی علی آباد از احداث این باغ ها دیدن نموده و از تجار ملی به قدر دانی کرده است.
مولوی حسن گفته است، در سطح ولایت همچو سرمایه گذاری صورت می‌گیرد وعده می‌سپاریم از طریق اداره زراعت هر نوع همکاری باشد دریغ نکرده در مورد رشد و انکشاف باغداری حمایت نیز می نماییم.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها