از جریان تطبیق واکسین بیماری جلدی گاوها در لوگر نظارت شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۱۵ - ۱۲:۳۱
از جریان تطبیق واکسین بیماری جلدی گاوها در لوگر نظارت شد

۱۵ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
تیم فنی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر  از جریان تطبیق واکسین LSD در گاوها و گوساله‌ها نظارت نمود.
این واکسین چندی قبل از سوی مسؤولین این ریاست به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحدFAO  در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردیده است.
هدف از تطبیق کمپاین جلوگیری از مرگ و میر حیوانات، حمایت از سکتور مالداری و افزایش محصولات حیوانی می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها