تدویر جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۰ - ۱۰:۲۸
تدویر جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت بلخ

نزدهمین جلسه کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی در ولایت بلخ تحت ریاست رییس زراعت و اشتراک اعضای آن دایر شد.
 این نشست به سرپرستی مولوی شمس‌الدین خالد رئیس زراعت بلخ دایر شد و در این جلسه روی ۱۰ مورد از زمین‌های غصب شده و شهرک‌های اعمار شده بحث صورت گرفت و هدایت داده شد که به مالکان آن‌ها استعلام‌ داده شود و پس از جواب استعلام اقدام گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها