جلسه اداری وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۹ - ۱۸:۹
دکرنې وزارت اداري غونډه دائره شوه

۹  حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی صدرعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی با اشتراک رییسان و مسوولان ادارات برگزار شد.
در این جلسه پیرامون موضوعات مختلف به ویژه تامین امنیت وزارت زراعت، بادام باغ، فارم های تحقیقاتی و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.
برعلاوه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری مشکلات شماری از رییسان را استماع و به پاسخ آن پرداخت، در این  جلسه مولوی طلحه رییس عمومی تحقیقات وزارت زراعت راجع به حفاظت و احیای فارم‌های تحقیقاتی مرکز و ولایات، مشکلات فنی در لابرتوار تولید واکسین بادام باغ، مواد خام تولید واکسین، تست‌ها معلومات داده و خواستار حل مشکلات شد.
حبیب الرحمن شیرزاد غوربندی رییس حفاظه نباتات و قرنطین به دوای انقضا شده در مزار شریف، واردات کودکیمیاوی، حق الخطر کارمندان، حفاظت از کلکسیون زراعتی در شش زون اشاره نموده و آن را ضروری خواند.
هم‌چنان مولوی عبدالاحد رییس عمومی منابع طبیعی کنترول آبریزه‌ها در موسم بارانی، چکدم‌ها، مدیریت آب، و مدیریت آب زیر زمینی مهم پنداشته است.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جلسه هفته‌وار اداری را به‌منظور حل مشکلات در مرکز و واحد دومی این وزارت برگزار می‌نماید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها