کار سه پروژه به هزینه بیش از ۴۱ میلیون افغانی در ولسوالی اندخوی آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۱۳:۳۴
کار سه پروژه به هزینه بیش از ۴۱ میلیون افغانی در ولسوالی اندخوی آغاز شد

۲۵ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالدرای در جریان سفر به ولایت فارایاب  در برنامه افتتاحیه سه پرژه به هزینه بیش از 41 میلیون افغانی در ولسوالی اندخوی فاریاب اشتراک کرد.
این پروژه ها شامل یک باب مارکیت سه منزله دارای ۵۰ باب دکان، خوابگاه و تهکوی، کانکریت ریزی و ساخت کتاره در جاده ها و اعمار یک کانالا آهن کانکریتی می باشد.
در مراسم آغاز کار پروژه ها، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت و مالداری، داملا محمد شعیب رسالت والی فاریاب، رییس امورخارجه زون شمال، ولسوال، قومندان امنیه، و متنفذین اندخوی شرکت داشتند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در این مراسم گفت که اشغال و جنگ ۴۵ ساله در کشور ختم گردیده صلح و امنیت، فضای همدلی و اخوت به وجود آمده رهبری حکومت در امر بازسازی و شگوفایی کشور توجه خاص دارد.
عمری افزود، در جلسه کابینه بیشتر در قسمت بازسازی، انکشاف، تقویت اقتصاد، تنظیم امور گمرکات، تکمیل و اتصال شاهراه های حلقوی، احداث و اتصال خط ریل با کشورهای منطقه تاکید کرده میخواهند افغانستان به عنوان چهار راه واقعی آسیا و ترانزیت مبدل شود.
پروژه های متذکره از بودجه انکشافی سال مالی ۴۰۱ شاروالی ولایت فاریاب توسط یک شرکت خصوصی تطبیق می شود که هزینه مارکیت ۲۹،۶ میلیون افغانی، کتاره و کانکریت ریزی کناره اسفالت جاده های امیر تیمور و مخدوم قلی فراغی ۹،۸ میلیون و کانال آهن کانکریتی بیگ محله ۱،۶ میلیون افغانی می باشد که در طرف ۵ ماه تکمیل می گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها