از غصب دو ساحه زمین در ولسوالی تگاب کاپیسا جلوگیری صورت گرفت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۱۴:۱۹
از غصب دو ساحه زمین در ولسوالی تگاب کاپیسا جلوگیری صورت گرفت

کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا از غصب دو ساحه امارتی در آن ولسوالی جلوگیری نمودند.
بر اساس هدایت مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و کمیته جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی تگاب این ولایت از غصب دو ساحه امارتی جلوگیری نموده و در عین حال مانع ساخت ساز خود سرانه بعضی افراد و اشخاض استفاده‌جو نیز شدند.
روند جلوگیری از غصب ساحات امارتی چندین ماه می‌شود که جریان دارد و طبق پلان منظم ادامه دارد و به پیش می رود تا باشد جلو غصب بطور کامل در این ولسوالی گرفته شود .

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۳۰
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای و کمپاین معیشت بدیل در فاریاب

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برنامه آگاهی‌دهی معیشت بدیل و افتتاح پروژه «ترویج باغات مثمر به سیستم آبیاری قطره‌ای» را در شهر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۲۹
Background image

توزیع پیاز سیر و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی فیض‌آباد جوزجان

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌هدف ترویج کشت سیر و بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین، برای ۳۱ تن از دهاقین ولسوالی فیض‌آباد بسته‌های کمکی زراعتی توزیع کرد. این. . .

بازگشت به خبرها