ده هزار هکتار جنگل پسته در ولایت بادغیس احیا می‌گردد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۱۰:۲۳
ده هزار هکتار جنگل پسته در ولایت بادغیس احیا می‌گردد

 مسوولان پروژه GEF  طی جلسه با آخند زاده عبدالحی منیر رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از احیای ده هزار هکتار جنگل پسته در ولسوالی آب کمری ولایت بادغیس خبر می‌دهند.
این جلسه که به هماهنگی آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت بادغیس برگزار شده بود در آن مسوولان پروژه GEF تعهد سپردند که به مقدار ده هزار هکتار چنگل پسته را در ولسوالی آب کمری به شکل  improve management  احیا نمایندږ
در همین حال رییس زراعت ولایت بادغیس از تطبیق این پروژه استقبال نموده و هیئتی را توظیف نمود تا به ولسوالی آبکمری سفر نماید و  ساحه مشخصی را به منظور احیای جنگلات انتخاب نمایند.
ولایت بادغیس از جمله ولایت‌های است که بیشترین جنگلات پسته در آن ولایت قرار دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها