جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی در ولایت بلخ دایر گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ - ۱۱:۳۳
جلسه  هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی در ولایت بلخ  دایر گردید

سیزدهمین جلسه نوبتی هیآت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های امارتی مولوی  به ریاست مولوی شمس الدین خالد رئیس زراعت و رئیس هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت بلخ و اشتراک همه اعضاء دایر گردید.
در این جلسه بررسی از ساحات مورد بحث توسط هیآت تخنیکی در صورتیکه هیچ گونه اسناد قابل حکم در قبال موضوع در اختیار افراد و اشخاص موجود نباشد در قسمت استرداد ساحه گزارش ترتیب و به مرجع ذیصلاح ارسال گردد .
بعدآ در قسمت استعلامیه های معلوماتی که به افراد توزیع میگردد تاکید گردید که در صورت تعلل افراد در قسمت ارائه جواب آن، از طریق سکرتریت تعقیب گردد .
برعلاوه تاکید گردید تا هیآت تخنیکی در جلسه بعدی بالای پروژه بیجاشدگان مارمل رفته و بعد از ملاحظه عینی ساحه در مورد تصمیم اتخاد خواهد گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها