تدویر جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب در جوزجان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ - ۹:۲۸
dfgdf

قاری عبادالله انصاررئیس زراعت ولایت جوزجان کمیته جلوگیری از غصب زمین ، تشخیص و تثبیت زمین‌های امارتی را دایر نمود.
در این جلسه روئسای عدلیه، ثارنوالی، شاروالی، مستوفیت، ارشاد حج واوقاف، شهر سازی، کار و امور اجتماعی، آمریت امنیت قوماندانی امنیه، آمر قضایای امارت و مدیریت عمومی کدستر در آن حضور داشتند. 
در این جلسه ماموران بخش‌های مربوطه گزارش فعالیت‌های خویش را شریک ساخته و در مورد فعالیت‌های آینده صحبت نموده و خواهان هدایت گردیدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور برگزار شد

جلسه مشترک میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور بررسی روند تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور، در وزارت زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها