دیدار والی ولایت بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ - ۱۳:۹
دیدار والی ولایت بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری

مولوی امان الدین منصور والی ولایت بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و فارم تولید و تکثیر نهال‌های مثمر و غیر مثمر این ریاست واقع دشت شهدا دیدن نمود.
ضمن دیدار با قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و کارمندان این ریاست، رشد و انکشاف سکتور زراعت را اساس پیشرفت و رسیدن به خودکفایی درکشور دانسته بیان نموده است.
وی گفت، طوریکه امارت اسلامی کشور را از وابستگی نظامی و سیاسی نجات داد در تلاش است تا با تطبیق پروژه های بنیادی در بخش زراعت و مدیریت درست منابع طبیعی، از وابستگی اقتصادی نیز نجات دهد.
 او علاوه کرد، مسوولان امارت اسلامی در این راستا گام‌های ارزنده را در بخش اصلاحات ارضی، طرح و تطبیق پروژه های آبیاری و حمایت از سکتور خصوصی برداشته است.
درسال جاری به مساحت ۴۲ جریب زمین باغ واقع دشت شهدا که قبلا در اختیار مقام ولایت قرارداشت، والی ولایت جهت حمایت از سکتور زراعت و ایجاد مرکز تحقیقات میوه جات به دسترس این ریاست قرارداده است.
در فرجام والی از فعالیت مامورین که در بخش شاخه بری درختان میوه فارم، مصروف کار بودند دیدن نمود و دو نفر از پرسونل رضا کار را نیز کمک نقدی نمود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها