نشست مشورتی وزیر زراعت با مسوولان محلی بلخ 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۵ - ۱۴:۵۴
نشست مشورتی وزیر زراعت با مسوولان محلی بلخ 

مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مولوی مطیع الله سیف الله قوماندان امنیه بلخ، 
مولوی عبدالهادی ابوادریس معاون ولایت بلخ، قدرت الله طارق شاروال مزار، روسای صحت عامه، محیط زیست،  نماینده استخبارات در ساختمان مقام ولایت نشست مشورتی برگزار کرد. 
در این دیدار از مسوولان حاضر در جلسه خواست تا در تطبیق برنامه‌های زراعتی به خصوص فعالیت‌های مسلخ بلخ این سکتور را حمایت کنند. 
وزیر زراعت گفت" هدف امارت معیاری سازی سکتور زراعت و تهیه گوشت باکیفیت به مردم می‌باشد از همین خاطر آمدیم تا همه اعلان همکاری کنید"‌  
بعدا معاون ولایت، قوماندان امنیه، نماینده استخبارات، شاروال بلخ صحبت نموده همکاری خویش را اعلان نمودند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها