دیدارهای مردمی وزیر زراعت

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۸ - ۹:۳۸
د کرنې وزیر ولسي کتنې

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با ده‌ها تن از اقشار جامعه دیدار کرد. 
در این دیدارها شهروندان نظریات، پیشنهادات، طرح‌ها و عرایض خویش را جهت انکشاف زراعت و مرفوع شدن مشکلات شان مطرح نمودند. در این ملاقات‌ها تعدادی از سرمایه‌گذاران حضور داشته و علاقه‌مندی خویش را در بخش زراعت اظهار داشتند.
  وزیر زراعت برای مرفوع شدن مشکل این شهروندان هدایت داد و همچنان به سرمایه‌گذاران وعده هرنوع همکاری نمود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها