جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۹:۲۹
جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، جلسه اضطراری به‌منظور جلوگیری از تلفات مواشی ناشی از یخ‌بندی و سردی هوا دایر نموده است.
مولوی شمس الدین خالد رییس زراعت بلخ گفته است، که در ولایت بلخ یک میلیون و 119 هزار و 965 راس مواشی خورد بزرگ وجود دارد که از این میان 32 هزار و 444 راس آن تلف شده است.
مولوی شمس الدین خالد گفته است که مواشی به غذا و علوفه نیاز دارد و از موسسات و نهادها همکار خواسته است تا در این زمینه با مالداران همکاری فوری نمایند.
دفتر  (FAO) در ۶ ولسوالی که در هر ولسوالی ۱۸۰ تن مواد را برای ۹۰۰ فامیل و همچنان در ۲ ولسوالی دیگر پول نقد در نظر گرفته به زودی توزیع خواهند نمود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها