تلاش‌ها به‌منظور آغاز کار استملاک زمین‌های ‌مسیر پروژه تاپی

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۹:۸
لاش‌ها به‌منظور آغاز کار استملاک زمین‌های ‌مسیر پروژه تاپی

رییس عمومی استملاک وزارت زراعت طی نشستی به رهبری مولوی شهاب الدین دلاور وزیر معادن و پطرولیم  با رییس پروژه تاپی و شماری از مسوولان وزارت خارجه ترکمنستان دیدار کرده و در مورد آغاز روند استملاک مسیر پروژه تاپی بحث کردند. 
این نشست که با اشتراک مسوولان وزارت زراعت، معادن و پطرولیم، مالیه، اداره حفاظت  از محیط زیست و بانک مرکزی افغانستان در وزارت معادن و پطرولیم برگزار شده بود در آن  از جانب ترکمنستان محمد امانوف، رئیس اجرایی شرکت خط لوله گاز ترکمنستان، نمایندگان وزارت‌های خارجه اشتراک کرده بودند.
در این نشست در مورد چگونگی تطبیق پروژه تاپی در افغانستان؛ استملاک و تثبیت حق مالکیت زمین‌های مسیر پروژه تاپی بحث و تبادل نظر شد.
مولوی عبد العلی عمری رییس عمومی استملاک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از آماده‌گی‌های این وزارت مبنی بر آغاز کار استملاک مسیر پروژه تاپی سخن زده و اطمینان داد که در صورت فراهم نمودن سهولت‌های لازم از جانب نهاد‌های ذیربط در بخش استملاک وزارت زراعت آماده آغاز این روند می‌باشد.
لوله گاز تاپی مجموعأ  یک هزار ۸۱۴ کیلومتر طول دارد که ۱۴۷ کیلومتر از خاک ترکمنستان، ۷۳۵ کیلومتر آن از خاک افغانستان، از ولایت‌های هرات، فراه هلمند و قندهار با طی ۸۰۰ کیلومتر از خاک پاکستان به هند خواهد رسید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها