دیدار وزیر زراعت با رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - ۱۳:۲۹
دکرنې وزیر د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې رییس سره وکتل

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ریچارد ترنچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد(FAO)  برای افغانستان دیدار کرد.
 این دیدار در دفتر وزیر زراعت دایر شده بود و در آن آقای ریچارد گزارش فعالیت‌های خویش را با وزیر زراعت شریک ساخت و خواستار تحکیم هماهنگی غرض تطبیق برنامه‌های شان شد
وزیر زراعت فعالیت‌های سازمان خوارکه و زراعت ملل متحد را در رفع مشکلات دهقان و مالدارن کشور موثر دانسته و اطمینان هرنوع همکاری را از سوی وزارت زراعت به رئیس سازمان خوارکه و زراعت ملل متحد در افغانستان سپرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها