تدویر جلسه‌ی تیم‌تخنیکی جلوگیری از غصب و برگرداندن زمین‌های غصب‌شده در پنجشیر

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ - ۹:۵۵
تدویر جلسه‌ی تیم‌تخنیکی جلوگیری از غصب و برگرداندن زمین‌های غصب‌شده در پنجشیر

آنعده از باشنده‌گان قریه کورابه ولسوالی شتل که قبلاً عمرانات شان در کنار و اکناف دریا و سرک قبلاً (اسکیچ، حدودات، مساحت و جی‌پی‌اس ) شده بود، به حضور هیئت احضار شده و هیئت تخنیکی ذریعه استعلام از ایشان اسناد و مدارک شرعی و قانونی مطالبه نمودند، موصوفان استعلام‌های خویش را جواب ارائه نموده و به محضر هیئت تخنیکی پیشکش کردند.
در این جلسه روی گزارش مکملِ ولسوالی شتل ترتیب شده و به کمیسیون مرکزی ارسال گردد. ضروریات و نیازمندی‌های قرطاسیوی اعضای هیئت تخنیکی مرفوع شده تا با سکتگی در امور کاری مواجه نشوند جلسه‌ی نتیجه گیری و همچنان برنامه‌ریزی و هماهنگی با ولسوالی در هفته آینده صورت گیرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها