تلاش‌ها به منظور جلوگیری از غصب و باز پس گیری زمین‌های غصب شده 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۱۵:۳۹
د ځمکې د غصب مخنیوي او غصب شویو ځمکو بېرته راګرځولو په پار هڅې

۱۴ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
به ادامه تلاش‌های قبلی هیئت تخنیکی کمیسون جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده در ولایت‌های‌ مختلف  جلسات هفته وار و فعالیت‌های عملی خویش را به پیش بردند.
در اثر این تلاش‌ها  در ولایت‌های پروان، کابل، بغلان، کاپیسا، سمنگان، جوزجان، غور و تخار صد‌ها جریب زمین غصب شده در ولایت‌های متذکره تثبیت و از غاصبین باز پس گرفته شده و یا تلاش‌ها به منظور بازپس گیری آن جریان دارد و همچنان از عصب صدها جریب زمین نیز جلوگیری صورت گرفته است.
مطابق فیصله رهبری ا.ا.ا ریاست هیئت تخنیکی کمیسون جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده به عهده رئسای زراعت ولایت‌ها می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها