تلاش‌ها به منظور جلوگیری از غصب و باز پس گیری زمین‌های غصب شده 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۱۵:۳۹
د ځمکې د غصب مخنیوي او غصب شویو ځمکو بېرته راګرځولو په پار هڅې

۱۴ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
به ادامه تلاش‌های قبلی هیئت تخنیکی کمیسون جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده در ولایت‌های‌ مختلف  جلسات هفته وار و فعالیت‌های عملی خویش را به پیش بردند.
در اثر این تلاش‌ها  در ولایت‌های پروان، کابل، بغلان، کاپیسا، سمنگان، جوزجان، غور و تخار صد‌ها جریب زمین غصب شده در ولایت‌های متذکره تثبیت و از غاصبین باز پس گرفته شده و یا تلاش‌ها به منظور بازپس گیری آن جریان دارد و همچنان از عصب صدها جریب زمین نیز جلوگیری صورت گرفته است.
مطابق فیصله رهبری ا.ا.ا ریاست هیئت تخنیکی کمیسون جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده به عهده رئسای زراعت ولایت‌ها می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها