دیدارهای مردمی وزیر زراعت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۰ - ۱۵:۱۲
دکرنې وزیر ولسي کتنې

۱۰ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی دیدار‌های جداگانه نظریات، پیشنهادات و مشکلات اقشار مختلف جامعه را شنید.
این دیدارها در دفتر کار وزیر زراعت، آبیاری و مالداری  صورت گرفت  باشنده گان ولایت‌های مختلف به دیدار آقای عمری آمده‌ و طرح‌های خویش را جهت انکشاف سکتور زراعت، مالداری و باغداری شریک ساختند.
در جریان این دیدار ها وزیر زراعت با حاجی محمد غوس یکتن از تجاران ملی دیدار کرده و پیشنهادات‌ و نظریات شان را جهت بهبود زراعت استماع نموده و اطمینان هر نوع همکاری را در محدوده امکانات وزارت زراعت به سکتور خصوصی سپرد.
در این نشست‌ها پیرامون سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت و چگونگی اجاره‌دهی زمین‌ها به منظور استفاده در صنعت و تجارت بحث شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها