جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده در پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۸ - ۱۰:۶
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده در پنجشیر

سومین جلسه کمیته تخنیکی کمیسون جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده تحت ریاست حافظ عبدالمجیب مشفق رئیس زراعت ولایت پنجشیر با حضور داشت تمام اعضای هیئت تخنیکی در دفتر کاری ایشان تدویر گردید. 
رئیس اداره زراعت مروری بر جلسه گذشته نمودند و همچنان در مورد زمین‌های غصب شده که معلومات ابتدائی آن توسط تیم تخنیکی متشکل از ادارات زراعت، شهرسازی، سارنوالی و عدلیه جمع آوری گردیده بود معلومات ارائه نمودند. 
سپس اعضای هیئت فیصله نمودند تا تمرکز کاری شان بالای ولسوالی شتل معطوف گردد تا زمین های غصب شده شامل هوتل‌ها و سایر تاسیسات که در حدود ۳۰۰ جریب زمین را شامل می شود استرداد گردد. بدین ملحوظ تیم تخنیکی به ولسوالی شتل سفر می نمایند و معلومات لازم را در مورد زمین‌های غصب شده واقع در آن ولسوالی جمع آوری نموده و همچنان با مردم محل در قسمت سفر هیئت تخنیکی هماهنگی صورت گیرد  تا در روز بعدی اعضای هیئت تخنیکی به آن ولسوالی رفته و اقدامات بعدی صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS