جلسه‌ کمیته جلوگیری از غصب زمین‌ و استرداد زمین‌های غصب شده در لوگر برگزار شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۸ - ۱۰:۴
جلسه‌ کمیته جلوگیری از غصب زمین‌ و استرداد زمین‌های غصب شده در لوگر برگزار شد 

 کمیته جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی با تداوم جلسات کاری هفته وار خویش نشستی را با ریاست رئیس هیئت تخنیکی و اعضای آن، در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لوگر برگزار گردید.
 در این جلسه روی بررسی همه‌جانبه موضوع زمین‌های قریه دشت آبچکان بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصامیم لازم اتخاذ گردید.
بعدا وکیل شرعی و بزرگان  قومی دشت آبچکان به جلسه دعوت شده و وضاحت‌های بیشتر از آن پیرامون دشت آبچکان خواسته شد و تبادل نظر بین طرفین صورت گرفت و در ضمن استعلامیه ی به آنها سپرده شد تا به سوالات مهم هیئت تخنیکی پاسخ‌های قناعت بخش، تفصیلی و قاطع ارایه بدهند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها