به یک هزار مالدار در مرکز ولایت کاپیسا بسته‌های مواد خوراکه حیوانی توزیع گردید

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۸ - ۱۵:۳۰
به یک هزار مالدار در مرکز ولایت کاپیسا بسته‌های مواد خوراکه حیوانی توزیع گردید

۲۸ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت ولایت کاپیسا با حضورداشت داکتر عبدالخلیل رحمانی رئیس اقتصاد ولایت کاپیسا و  مسئولین کمیته ناروی توزیع علوفه یا خوراکه حیوانی را در مرکز ولایت کاپیسا رسمآ آغاز نمودند.
  مولوی روح الله روحانی رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا ضمن افتتاح برنامه افزود"  ریاست زراعت در هماهنگی با دفتر  FAO و کمیته ناروی برای افغانستان توانسته که به ادامه تطبیق پروژه‌های زراعتی امسال برای ۶ هزار ۹۷۶ فامیل مالدار در سطح ولایت کاپیسا علوفه حیوانی همراه تخم بذری شبدر و ادویه ضد پارازیتی توزیع نماید. 
آقای روحانی افزود" این برنامه در سه ولسوالی این ولایت تا حالا تطبیق گردیده و در روز های آینده در ولسوالی های باقی مانده این ولایت نیز تطبیق می‌گردد که امروز شما شاهد آغاز این برنامه در مرکز ولایت کاپیسا هستید و برای مالداران و مستفید شونده گان این برنامه یاد آوری نمود که مالداران کوشش نمایند تا با درنظر داشت رهنمایی کارمندان آمریت خدمات مالداری این علوفه ها را برای حیوانات خود بدهند تا حیوانات شان از فواید آن به خوبی بهره مند شوند".
 در همین حال داکتر عبدالخلیل رحمانی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی در رابطه به اهمیت مواد غذایی حیوانی ارزش علوفه و طرز استفاده آن صحبت نموده و مالداران را رهنمائی نمود.
در این برنامه برای یک هزار تن فامیل های مالدار مرکز ولایت کاپیسا بسته‌های خوراکی حیوانی (کنجاره) توزیع می‌گردد که هر بسته مواد غذایی حیوانی شامل ۲۰۰ کیلو گرام کنجاره حیوانی ۵ کیلو گرام تخم شبدر مصری و مقدار ۲۰۰ ملی لیتر شربت ضد پارازیتی بوده که برای مالداران جهت رشد صنعت مالداری در این ولسوالی توزیع می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم  در ولسوالی آبشار پنجشیر

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست  زراعت، آبیاری  و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی آبشار از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم در قریه لاله‌خیل در قریه دوست‌علی این ولسوالی نظارت کردند.
در. . .

بازگشت به خبرها