جلسه انسجام جمع آوری عواید وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۸/۷ - ۱۶:۴۴
جلسه انسجام جمع آوری عواید وزارت زراعت برگزار شد

۷ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش 
 جلسه انسجام جمع آوری عواید وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری این وزارت برگزار شد.
 مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت در این جلسه در  مورد انسجام جمع آوری عواید سخن زده افزود"پس از فتح تمام دونرهای بین الملی کمک‌های خود را به افغانستان قطع کرده و بودیجه ملی تنها از همین عواید داخلی تمویل می‌شود و افغانستان تمام مصارف خود را از عواید داخلی تامین می کنند".
 معین مالی و اداری همچنان در مورد هدایت رهبری امارت اسلامی مبنی بر جمع آوری عواید سخن زده گفت" رهبری امارت اسلامی  برای ما هدایت داده است که سرچشمه‌های جدید عایداتی خویش را تشخیص و یک طرح منظم را جهت جمع آوری آن پیش‌کش نماییم".
معین مالی و اداری به ریاست‌های مربوطه هدایت داد طرح مشخص خویش را غرض جمع آوری عواید از سرچشمه های جدید عایداتی ترتیب و به رهبری وزارت زراعت پیشکش نمایند تا پس از تاییدی وزارت زراعت به وزارت مالیه فرستاده شود.
همچنان آقای فضلی از تمام رئسای وزارت زراعت خواست تا طرحی را که قبلا ارییه کرده بودند تعقیب نموده و در صورت کسری یا کمبودی در عایدات دلایل موجه برای آن اراییه نمایند.
پس از حاکمیت امارت اسلامی بر افغانستان تمام دونر های بین الملی کمک‌های خود را به گونه مستقیم با ادارات دولتی قطع کردند و در حال حاضر امارت اسلامی افغانستان مصارف خود را از عواید داخلی تامی می کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS