جلسه‌ی به منظور بحث روی طرح خودکفایی زراعتی افغانستان برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۵ - ۱۱:۳۵
د افغانستان دکرنیز ځان بسیاینې پر طرحې د بحث په پار غونډه وشوه

جلسه‌ی به رهبری مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور  بحث روی طرح وزارت زراعت جهت خودکفایی زراعتی و مالداری افغانستان با  اشتراک نماینده‌گان چندین اداره برگزار شد.
این جلسه مطابق فیصله کابینه ا.ا.ا به منظور بررسی طرح وزارت زراعت در مورد ایجاد کمپلکس‌ها جهت انکشاف و خودکفایی سکتور زراعت و مالداری تحت رهبری وزارت زراعت با اشتراک نمایندگان وزارت‌های مالیه، اقتصاد، انرژی و آب، ریاست عمومی اداره امور ا.ا.ا و شرکت انکشاف ملی در وزارت زراعت برگزار شد.
مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت با تاکید بر اینکه در حال حاضر تمام امکانات اقتصادی افغانستان از منابع داخلی افغانستان تمویل می‌شود افزود « افغانستان زمانی استقلال و آزادی واقعی بدست می‌آورد که از لحاظ اقتصادی خودکفا شود و این خودکفایی اقتصادی از طریق زراعت بدست می آید و خودکفایی زراعتی باعث خودکفایی سیاسی می‌شود».
آقای فضلی افزود« ما باید از فرصت‌های موجود مانند امنیت، آب زمین و نیروی انسانی فراوان طوری استفاده بکنیم که زراعت افغانستان تولیدی شود و در کنار پوره کردن مصارف داخلی محصولات زراعتی و مالداری خود را به خارج از کشور نیز صادر نمایم».
معین مالی و اداری  نظریات و پیشنهادات  اشترک کننده‌گان جلسه را استماع نموده و از آنها  خواست تا به گونه مشترک طرح خودکفایی زراعتی و مالداری را طوری ترتیب نمایند که در آن زنجیره ارزش محصولات زراعتی و مالداری از تولید الی مصرف در نظر گرفته شود.

در اخیر مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت  فیصله نمود تا اعضای کمیته در روشنی کار‌های قبلی وزارت زراعت که در این عرصه انجام داد شده بالای طرح انکشاف و خودکفایی زارعتی کار نمایند تا پس توحید و تکمیل آن  به کابینه پیشکش گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱
Background image

اجرای تحقیقات زراعتی در فارم تحقیقاتی دهدادی بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در فارم تحقیقاتی زراعتی ولسوالی دهدادی، برنامه‌های مختلف تحقیقاتی به هدف بهبود تولیدات زراعتی و ارزیابی عملکرد نباتات تطبیق می‌گردد.
در این فارم، تحقیقات عملی بالای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۱:۵۴
Background image

برگزاری جلسه‌ای برای مبارزه علیه ملخ‌های مضر زراعتی در سمنگان

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای  به هدف بررسی و هماهنگی اقدامات لازم برای مبارزه علیه ملخ‌های مضر زراعتی، تحت ریاست مولوی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

بازگشت به خبرها