برای ۴۰۰ تن از دهاقین حصه اول کوهستان گندم بذری وکودکمیاوی توزیع گردید 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲ - ۱۵:۳۶
برای ۴۰۰ تن از دهاقین حصه اول کوهستان گندم بذری وکودکمیاوی توزیع گردید 

۲ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
برای ۴۰۰ تن از دهاقین حصه اول کوهستان از سوی کمیته ناروی به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا یک بوری گندم اصلاح شده و دو بوری کود کمیاوی سیاه و سفید توزیع گردید.
مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا، محمد احسان توفان معاون ولسوال حصه اول کوهستان، علمای کرام، کارمندان ریاست زراعت و تعدادی از دهاقین  در جریان توزیع این مواد، حضور داشتند.
عبدالحسیب اسدی مسوول ولایتی کمیته ناروی در مورد این برنامه گفت" از ریاست زراعت کاپیسا بابت تطبیق و اجرای برنامه‌های کمیته ناروی درین ولایت سپاس گزاری می‌کنیم و باید گفت که (کمیته ناروی برای افغانستان) سال پار هم برای دهاقین کاپیسا گندم بذری توزیع کرده بود که در سال ۱۴۰۱ خورشیدی به تعداد ۲۰۰۰ دهقان در هفت ولسوالی این ولایت نیز از کمک مستفید میگردند و این کمیته در آینده برنامه های حمایتی را نیز برای بانوان هفت ولسوالی از قبیل باغچه های خانگی و دیگر موارد مربوط زراعت تنظیم کرده است.
وی افزود: در برنامه امروز برای هر دهقان یک بوری گندم اصلاح شده و دو بوری کود سیاه و سفید توزیع میگردد که هزینه مجموعی برای هر دهقان بیش از سیزده هزار افغانی محاسبه شده است.
همچنان مولوی روحانی رئیس اداره زراعت، محمد احسان توفان معاون ولسوال حصه اول کوهستان و محمد شفیع صدیقی آمر امور زراعتی حین توزیع این مواد، از کمیته ناروی بابت کمک به دهاقین ابراز تشکر نموده و از دیگر نهادها خواستند تا مردم کاپیسا بخصوص دهاقین این ولایت را مساعدت نمایند.
درهمین حال احمد شعیب، احمد نوید و عبدالمجیب از جمع دهاقین حصه اول کوهستان بودند که ضمن ابراز تشکر از کمیته ناروی ازحکومت و دیگر نهاد ها میخواهند تا دهاقین را بیش ازین دربخش های زراعتی کمک و همکاری نمایند تا باشد فعالیت های زراعتی درکاپیسا گسترش یابد و حاصلات خوبی بدست آید.
به گفته مسئولان همزمان با ولسوالی حصه اول توزیع مقادیر مشابه این مساعدت در ولسوالی های کوهبندها، اله سای و تگاب نیز جریان دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS