توزیع وسایل زراعتی و ‌مالداری برای دهاقین ولسوالی دره صوف پائین سمنگان

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۴ - ۱۵:۴۱
توزیع وسایل زراعتی و ‌مالداری برای دهاقین ولسوالی دره صوف پائین سمنگان


۲۴ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به حمایت دفتر(ORD)  برای دهاقین ولسوالی  دره صوف پائين بسته‌های زراعتی و مالداری را با حضور داشت نماینده گان بخش های مربوطه توزیع نمودند.
این بسته های زراعتی شامل  16  دانه گل خانه زراعتی که از آن جمله برای 5 نفر آن گل خانه قطره ای وسایل مانند خیشاوه کن، کتمن، تانکر ذخیره آب ،ماشین ادویه پاشی، 2 پایه سولر، پیپ و مایچه .
 در همین حال برای 16 نفر از دهاقین تخم اصلاح شده ای بذری گندم، گودهای کیمیاوی سیاه و سفید که برای فی نفر از دهاقین یک بوری گندم 50 کیلویی تخم اصلاح شده بذری، یک بوری کود سفید 50 کیلوی  و یک بوری کود سیاه 50  کیلو، سه دانه فارم مرغ داری، مرغ های تخمی  توزیع شد 
 بسته های زراعتی فوق را بحضور داشت سید اکرام الدین  عمری   نماینده خدمات زراعتی و نماینده انکشاف دهات در ولسوالى تحت نام برنامه آبادی با حمایت مالی برنامه انکشاف ملل متحد (UNDP ) توزیع گردید که در اخیر طریق استفاده وسایل متذکره از طرفدفتر متذکره و نماینده زراعت برای دهقانان رهنمای و مشوره های فنی برایشان داده شد .

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها