‎افتتاح شرکت لبنیات اسد وصال

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۰ - ۹:۳۹
‎افتتاح شرکت لبنیات اسد وصال

مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در محفل افتتاح شرکت لبنیات اسد وصال در پارک‌های صنعتی کابل اشتراک کرده و اطمینان داد همکاری با سکتور خصوصی را سپرد.
‎مولوی صدراعظم از آغاز به کار این شرکت در بخش تولید لبنیات استقبال کرده گفت:" فعالیت این شرکت می‌تواند در تهیه لبنیات باکیفیت موثر باشد، همچنان زمینه مصروفیت برای صدها تن را مساعد می‌کند و در بهبود اقتصاد مردم نیز کمک می‌کند، اطمینان می‌دهیم که با سکتور خصوصی با همه امکانات همکاری می‌کنیم، با توجه به این سرمایه‌گذاری‌ها امید است که در چند سال آینده از  محتاجیت به کشورهای بیرونی خلاص شویم، امارت اسلامی برای خدمت به مردم کار می‌کند، کارهای امارت تا پنج سال آینده نتیجه خواهد و پس از آن از واردات بیرونی خلاص خواهیم شد".
‎این شرکت به هزینه  ۷ میلیون دالر سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در مساحت ۳ جریب زمین ساخته‌شده‌است.
‎در محفل افتتاح این شرکت لبنیات قدرت الله‌جمال معین وزارت تجارت و صنعت،  عبدالجبار صافی رئیس پارک‌های صنعتی پلچرخی و سید احمد مسوول شرکت نامبرده صحبت نموده تاکید کردند که افغانستان به استقلال سیاسی رسیده و این فعالیت‌ها می‌تواند افغانستان را به استقلال اقتصادی هم برساند.
‎شرکت لبنیات اسد وصال دارای تمامی امکانات پروسس، تولید، بسته بندی و فروش شیر را دارا می‌باشد این شرکت روزانه هفت هزار پاکت شیر تولید می‌کند و نزدیک به ۱۰۰ تن در آن مصروف کار می‌باشند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها