در ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز از شکار پرنده گان جلو گیری شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۴ - ۱۳:۳۲
در ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز از شکار پرنده گان جلو گیری شد


۱۴ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
به اساس هدایت رهبری وزارت زراعت آبیاری و مالداری ریاست زراعت کندز از شکار پرنگان در ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز جلوگیری شد.
 مولوی عبدالمالک موسی مدیر عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی دشت ارچی با همکاری و هماهنگی قومندانی امنیه و ارگان های ذیربط  در ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز  از شکار پرنده گان جلو گیری نموده و به تعداد بیشتر از ۸۰ پرنده گرفته شده را دو باره آزاد کردند همچنان برای افراد و اشخاص که شکار پرنده گان و حیوانات وحشی را می‌کردند تذکر داده شد که  در صورت تکرار موضوع به ارگان های عدلی معرفی می‌گردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها