آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها


۱۱ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان آمریت منابع طبعی ریاست زراعت غور اعضای چهار انجمن علفچرهای قریجات صوفک، شیخ المند و بهاری را آموزش داده اند.
هدف از تدویر این برنامه آموزش اعضای چهار انجمن در مورد جمع آوری  و بذرتخم علوفه جات للمی که سبب پوشش بیشتر زمین می‌شود و در فصل بهار باعث تقویه چراگاه های مواشی میگردد.
در این برنامه شیوه‌های قروق سازی و محافظت از علفچرها به اشتراک کننده گان آموزش داده شد چهار انجمن فوق طور رسمی ثبت و راجستر ریاست زراعت بوده و توسط جامعه محلی انتخاب وایجاد شده است در راستای تطبیق برنامه های حفاظت از منابع طبعی از جمله نهاد های کمک کننده ریاست زراعت محسوب می‌گردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۲۱
Background image

به شماری از  خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار کابل بزهای شیری توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار بزهای شیری توزیع کرد.
در این برنامه، برای ده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۳
Background image

نشستی برای مبارزه با آفت حشره‌ای کفشک در ولایت غور برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به منظور بررسی وضعیت شیوع آفت حشره‌ای کفشک و اتخاذ تدابیر لازم برای کنترول آن، نشست اضطراری برگزار کرد.
این نشست به ریاست مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۸:۴۳
Background image

به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار کود عضوی توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، اداره غذا و زراعت ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور. . .

بازگشت به خبرها