پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۹:۱۹
پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید


۱۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
به سلسلۀ تطبیق عملی پروژۀ حفظ ومراقبت، کاریابی و فقر زدائی برنامه پاک کاری کانال‌های آبیاری در ولایت بلخ با کمک مالی دفتر محترم رفا اسلامی با هماهنگی ریاست زراعت این ولایت راه اندازی شده است.
این پروژه در قریجات شهرک ترکمنیه ، لنگر خانه خورد، لنگر خانه کلان و تخته پل ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ که مساحت آن به ۱۵ کیلو متر میرسد پاک کاری آن آغاز گردیده است.
مردم محل می‌گویند تطبیق این فعالیت باعث سرسبزی و زیبایی ولسوالی نهرشاهی  و نواحی مربوط به آن می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها