تلاش‌ها به منظور رسیدگی به  مشکلات آسیب‌دیده‌گان ولایت‌های جنوب شرقی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۱ - ۹:۲۴
د سوېل ختیځو ولایتونو د زیانمنو خلکو ستونزو ته د رسېدنې په پار هلې ځلې

۱ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با روساء و  کارمندان ریاست‌های زراعت ولایت‌های پکتیکا، پکتیا، خوست و لوگر پیرامون مشخص‌سازی آسیب‌دیده‌گان و مهاجران ناشی از آفت‌های طبیعی این ولایات دیدار و صحبت نمودند.
سرپرست وزارت زراعت به حاضرین گفت:" رهبری امارت اسلامی هدایت داده است، تا آسیب‌دیده‌گان سیلاب و زلزله در این ولایات مشخص گردد تا جهت همکاری‌های بعدی اقدام صورت گیرد، شما وظیفه دارید که هویت افراد و خانواده‌های مالدار، دهقان و باغدار را تثبیت کنید، کمیسیونی برای کمک آن‌ها جور شده است تا این خانواده‌ها را کمک کند".
همچنان در این نشست که در دفتر مقام وزارت زراعت دایر شده بود و روسای دفتر و اطلاعات وزارت زراعت حضور داشتند روی حفاظت از جنگلات بحث شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS