کمک وزارت زراعت، به آسیب دیده‌گان زلزله در ولایت‌های خوست و پکتیکا

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۸:۴۰
کمک وزارت زراعت، به آسیب دیده‌گان زلزله در ولایت‌های خوست و پکتیکا


۲ جوزا ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عبد الرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراه شان جهت کمک رسانی به آسیبب دیده‌گان زلزله در ولایت‌های خوست و پکتیکا به این ولایت سفر کردند 
سرپرست وزارت زراعت پس از زلزله در ولایت‌های خوست و پکتیکاه  جهت کمک رسانی به آسیب دیده‌گان با یک مقدار مواد غذایی، لوازم و تجهیزات و تیم کاری شان به ساحه رفته و تمام پرسونل وزارت زراعت در ولایت‌های متضرر شده هدایت داده است تا از امکانات موجوده خویش جهت کمک رسانی به متضرر شده‌گان حادثات اخیر استفاده نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS