بیست پروژه مدیریت آب در دایکندی تکمیل شد

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۵:۳۰
بیست پروژه مدیریت آب در دایکندی تکمیل شد

۱۹ اسد ۱۴۰۰
بیست پروژه‌ مدیریت آبیاری که شامل ساخت ذخایر آب، دیوارهای استنادی و چکدم می‌شود، در ولایت دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه‌ها در ولسوالی‌های سنگتخت و بندر به منظور مدیریت و استفاده‌ی درست از منابع آبی راه‌اندازی شده بود. تطبیق این پروژه‌ها ۱۳۰هزار دالر از کمک‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، هزینه برداشته است.
راه‌اندازی این پروژه‌ها، برای یک‌هزار و هشت‌صد نفر فرصت کاری کوتاه مدت ایجاد کرده بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۲:۳۲
Background image

توزیع مواد خوراکه متراکم حیوانی برای مالداران در بامیان آغاز شد

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
موسسه اکشن‌اید روند توزیع مواد خوراکه متراکم حیوانی را در ولایت بامیان آغاز کرده است. این برنامه که از طریق پروژه ۱۰۶ عملی می‌شود، شامل توزیع خوراکه برای ۱۳۳۳ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۲:۲۵
Background image

تکمیل و بهره‌برداری از ۱۲ سبزخانه در ولایت فاریاب

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش 
 کار ساخت و نصب ۱۲ باب سبزخانه به همکاری دفتر داکار در ولسوالی‌های پشتونکوت، دولت‌آباد، قیصار، المار و شهر میمنه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
 این سبزخانه‌ها که. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۱:۴۵
Background image

جمع‌آوری ادویه و واکسین‌های تاریخ‌گذشته و غیرقانونی در هرات

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش 
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از دواخانه‌های حیوانی این ولایت بررسی و تفتیش به عمل آورد.
هدف از این بررسی، جلوگیری از. . .

BACK TO NEWS