جلسه مشترک در مورد واردات گندم و فعالیت آسیاب‌ها برگزار شد

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۵/۹ - ۱۶:۱۷
جلسه مشترک در مورد واردات گندم و فعالیت آسیاب‌ها برگزار شد

۹ اسد ۱۴۰۰
جلسه مشترک وزارت زراعت، وزارت صنعت و تجارت، اتحادیه آسیاب‌داران و اتاق صنایع و معادن در مورد واردات گندم و فعالیت آسیاب‌های داخلی، در وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، رحیم‌الله سمندر رییس اجرایی اتاق صنایع و معادن افغانستان، رشاد باختری رییس صنایع ‏خفیفه وزارت تجارت و صنعت و مجیب‌الله ضیاء رییس صنایع اولیه این وزارت، احمد‏ولی نوری معاون ریاست عمومی عواید وزارت مالیه، محمدهاشم غزنی‌وال رییس اتحادیه آسیاب‌داران ‏افغانستان و برخی رییسان و مشاوران وزارت زراعت حضور داشتند.‏
در این جلسه بر واردات گندم، چگونه‌گی فعالیت‌ها و مشکلات آسیاب‌های داخلی، مالیات، خریداری ‏گندم و آرد و تهیه برق برای آرد کردن گندم توسط سکتور خصوصی صحبت شد. علاوه بر آن، براساس هدایت ‏مقام عالی ریاست جمهوری، در مورد ذخیره کردن گندم و آرد در سیلوهای دولتی و خصوصی نیز ‏بحث صورت گرفت تا در هیچ حالتی بازار با کمبود آرد و گندم روبه‌رو نشود.
از سوی دیگر، در این جلسه تأکید شد که حکومت، صنعت‌کاران و ‏تاجران متعهد به عرضه مواد اولیه، به‌خصوص آرد و گندم برای شهروندان هستند.‏

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۶:۱۹
Background image

برگزاری روز مزرعه در فارم تحقیقات زراعتی دهدادی ولایت بلخ

۱۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه روز مزرعه در فارم تحقیقات زراعتی ولسوالی دهدادی ولایت بلخ با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از سوی ریاست زراعت بلخ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی جهت تنظیم بازار گوشت مرغ در ولایت غور

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، نشست هماهنگی را با حضور مسئولان آمریت مالداری و صحت حیوانی، اعضای اتحادیه فارم‌داران، نماینده‌گان عمده‌فروشان گوشت مرغ و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۶
Background image

بر ۱۳۵ تن از دهقانان ولسوالی نېش ولایت کندهار تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کود کیمیاوی توزیع شد

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه کمک‌های زراعتی، بر ۱۳۵ تن از دهقانان بی‌بضاعت و نیازمند ولسوالی نېش ولایت کندهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی توزیع گردید تا وضعیت اقتصادی دهقانان. . .

بازگشت به خبرها