کار اعمار چهل‌و پنج باب ذخیره آب ۴۵ درصد تکمیل شده است

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۳ - ۱۳:۵
کار اعمار چهل‌و پنج باب ذخیره آب ۴۵ درصد تکمیل شده است

۰۳ اسد ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، چهل و پنج باب ذخیره آب برای آبیاری در ولایت‌های لوگر، غزنی، پکتیا، پکتیکا و میدان وردک اعمار می‌کند و کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها حدود 45 درصد پیشرفت داشته است.
این ذخیره‌گاه‌‌های آب به طول ده‌متر، عرض و عمق پنج‌متر در حال ساخت است و در یک وقت قادر ۱۵ تا ۱۸ جریب زمین‌ زراعتی و باغ‌ را آبیاری می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها