هزار و هشت‌صد کیلو پیاز زعفران به زنان زراعت‌پیشه در پنجشیر توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۴/۲۰ - ۱۶:۲۷
۲۰ سرطان ۱۳۹۸ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، یک‌هزار و هشت‌صد کیلوگرام پیاز زعفران به پانزده تن از زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های عنابه، رخه و مرکز این ولایت توزیع کرده است. این پیازها از طریق برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت توزیع شده است. محمد رووف یعقوبی رییس اداره زراعت پنجشیر، می‌گوید که توزیع این پیازها به رشد اقتصادی خانواده‌ها کمک خواهد کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها