کانال آبیاری قریه نوآباد چهارباغ سرپل ساخته می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۵ - ۱۷:۰
کانال آبیاری قریه نوآباد چهارباغ سرپل ساخته می‌شود

۱۵سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، به همکاری پروژه اضطراری زراعتی و مصونیت موادغذایی، EATS، قرارداد ساخت کانال آبیاری قریه نوآباد چهارباغ ولایت سرپل را با مسوولان شورای انکشافی چهارباغ به امضا رساند.
این کانال با هزینه ۳۴ میلیون و ۷۹هزار و ۱۲ افغانی به طول هشت‌متر به شکل پخته و اساسی از کمک‌های مالی بانک جهانی توسط پروژه «ایتس» ساخته می‌شود.
با ساخت این کانال، حدود یک‌هزار جریب زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و صد خانواده از آن مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

جلسه‌ای به‌منظور بررسی جایدادهای خالصه وزارت زراعت برگزار شد

۳۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور رسیدگی به وضعیت جایدادهای خالصه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری این وزارت برگزار گردید.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی را برای شماری از کارمندان این وزارت در تالار امور کارکنان برگزار کرد.
در آغاز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۵
Background image

برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده در غور علوفه و لوازم حیوانی توزیع شد

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری موسسه  هماهنگی کمک‌های بشری بخشی از پروژه مالداری خویش را در شش ولسوالی این ولایت تطبیق و برای خانواده‌های آسیب‌دیده. . .

BACK TO NEWS