۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در سمنگان صاحب کار می‌شوند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۹ - ۱۶:۳
۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در سمنگان صاحب کار می‌شوند

۹سرطان ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، با ساخت سبزخانه‌های کوچک برای ۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در ولسوالی حضرت‌سلطان ولایت سمنگان، فرصت کاری ایجاد می‌کند.
ریاست زراعت ولایت سمنگان، می‌گوید که برای ساخت این سبزخانه‌ها به این زنان زراعت‌پیشه تخم سبزیجات مختلف‌النوع توزیع شده است. زنانی که این سبزخانه‌ها برای‌شان ساخته می‌شود، دارای کار و منبع عایداتی خواهند شد. آنان با فروش محصولات‌شان می‌توانند عاید مناسبی از این سبزخانه‌ها به‌دست بیاورند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها