برنامه رسیدگی به خطرات خشک‌سالی مورد ارزیابی قرار گرفت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۵:۵۹
برنامه رسیدگی به خطرات خشک‌سالی مورد ارزیابی قرار گرفت

۲سرطان ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جلسه‌ای در دفتر کارش با حضور معینان و روسای تخنیکی این وزارت، برنامه رسیدگی به خطرات خشک‌سالی امسال را مورد ارزیابی قرار داد.
ابتدا محمد رفیع قاضی زاده رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت گفت که حدود هفتاد ولسوالی با آسیب‌پذیری حاد و شدید ناشی از خشک‌سالی امسال مواجه‌اند. به گفته‌ی او، بیشتر مواشی در این ولسوالی‌ها با خطر کمبود علف مواجه‌اند.
آقای قاضی زاده، هم‌چنین افزود که ۸۱ ولسوالی با آسیب‌پذیری متوسط و ۲۲۱ ولسوالی دیگر در برابر خشک‌سالی امسال مصون ارزیابی شده‌اند.
در همین حال، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که این وزارت، منظور رسیدگی به مالداران و جلوگیری از تلف شدن مواشی ناشی از خشک‌سالی، برنامه‌های مشخصی در حال اجرا دارد. آقای احدی، ابرازداشت که هم‌اکنون برنامه توزیع علوفه برای جلوگیری از تلف شدن مواشی، از سوی وزارت زراعت در همکاری و هماهنگی با شماری از نهادهای کمک‌کننده در برخی از ولایات جریان دارد.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در عین‌حال تاکید کرد که در گام نخست به ولسوالی‌ها و ولایاتی که با آسیب‌پذیر بیشتر ناشی از خشک‌سالی مواجه‌اند، تمرکز می‌شود.
این درحالی‌ست که محمداشرف‌غنی رییس‌جمهور کشور، روز گذشته در پیامی به ملت و به منظور رسیدگی به پیامدهای خشک‌سالی، به نهادهای مسوول و ذیربط دولتی دستور داد تا کمک‌ها و اقدامات لازم را در این زمینه روی‌دست گیرند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها