قرارداد ساخت کانال آبیاری قریه «رخ» پنجشیر امضا شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۱ - ۱۵:۵۵
قرارداد ساخت کانال آبیاری قریه «رخ» پنجشیر امضا شد

۳۱جوزای ۱۴۰۰
قرارداد ساخت کانال آبیاری قریه «رخ» ولسوالی حصه اول یا خنج این ولایت، میان مسوولان پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی موسوم به «EATS» مربوط به وزارت زراعت و پنج شورای انکشافی به امضا رسید.
این کانال ۹۲۰ متر طول خواهد داشت و با ساخت آن تمامی زمین‌های زراعتی قریه «رخ» تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد.
پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، یکی از برنامه‌های مهم وزارت زراعت، آبیاری و مالداری است که توسط بانک جهانی و صندوق بازسازی افغانستان تمویل می‌گردد.
هدف از راه‌اندازی این پروژه حمایت از زنجیره ارزشی مواد غذایی، کاهش پیامدهای ناگوار شیوع ویروس کرونا و ایجاد فرصت‌های اقتصادی کوتاه‌مدت می‌باشد.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با رئیس پروژه تاپی

۲۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مراد امانوف رئیس پروژه تاپی و خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان دیدار کرده و در مورد روند استملاک زمین‌های مسیر این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۳
Background image

ایجاد ۸ قطعه باغ زردآلو و آغاز کمپاین نهال‌شانی در بدخشان

۲۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه کمپاین نهال‌شانی، به تعداد ۸ قطعه باغ متمرکز زردآلو برای ۸ تن از دهقانان در ولسوالی اشکاشم ایجاد گردید. این باغ‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار و در هماهنگی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست هماهنگی تخنیکی میان وزارت زراعت و مؤسسات همکار برای انکشاف سکتور زراعت

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست هماهنگی و تخنیکی میان ریاست پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس پالیسی و پلان این وزارت، در. . .

بازگشت به خبرها