کشت قطاری گندم در بادغیس، حاصل دو برابر می‌دهد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۱ - ۱۵:۵۱
کشت قطاری گندم در بادغیس، حاصل دو برابر می‌دهد

۳۱جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با برگزاری روز مزرعه و ارایه‌ی معلومات لازم به دهقانان در باره مزایای کشت قطاری گندم، می‌گوید که کشت قطاری گندم در مقایسه با روش کشت سنتی، دو برابر حاصل می‌دهد.
این ریاست به شماری از دهقانان در باره چگونگی کشت قطاری گندم بالای قطعات نمایشی این گیاه، توضیح داده می‌افزاید که نمونه‌های گرفته شده از قطعات نمایشی گندم که به شکل قطاری کشت شده، نشان می‌دهد که کشت با این روش، در هر هکتار زمین ۷.۵ متریک‌تُن حاصل می‌دهد. حاصل هر هکتار کشت‌زار گندم با استفاده از روش کشت سنتی کشت شده باشد، به سه‌ونیم متریک‌تنُ حاصل می‌رسد.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

تطبیق پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی در ولسوالی‌های سنگ‌آتش، بالا‌مرغاب و قلعه‌نو

۲۹ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور بهبود معیشت، افزایش انعطاف‌پذیری اقتصادی و ایجاد فرصت‌های کاری، پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی را در ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

توزیع پول نقد برای حمایت از خانم‌های مستحق در ولسوالی عنابه

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت معیشت خانواده‌های نیازمند، موسسه نسل‌های آینده افغانستان در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر، کمک نقدی را برای شماری از خانم‌های مستحق در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها